Over Anke

Het is inmiddels alweer ruim drie jaar geleden dat ik mijn werk als pedagogische medewerker beëindigende. Ik zag steeds meer ontwikkelingen op jonge leeftijd die ik niet kon plaatsen. Steeds meer kinderen wilden niet meer buiten spelen, creatief bezig zijn hielden ze eigenlijk niet langer vol dan een half uurtje en gezellig met elkaar spelen bleek een ware opgave te zijn! Op het moment dat ik werkzaam was in de BSO was ik me hier niet heel erg van bewust. Maar na mijn besluit om meer te willen doen met mijn creativiteit zag ik hoe de samenleving op jonge leeftijd al aan het veranderen is en in mijn ogen niet altijd op een positieve manier.

Wat ik wil bereiken. Ik kan geen betere manier bedenken om blijdschap en vrolijkheid over te brengen, dan door tekeningen en kunst. Zo probeer ik dan ook met mijn illustraties en kunst de wereld een klein beetje mooier te maken. Dat is wat ik geef, mijn creativiteit, waar jij gebruik van kan maken om jou boodschap in de wereld te verspreiden.

Door mijn kinderboek te schrijven, heb ik ook de mogelijkheid gehad om mijn boodschap over te brengen op mijn ‘kleine’ klantjes. In een wereld waarin altijd alles beter, sneller, mooier moet en je steeds vaker niet meer mag zijn wie je eigenlijk bent, ben ik een boek gaan schrijven. Gaande weg het schrijfproces heb ik in mijn Draakje Draakestijn vooral de nadruk gelegd op het feit dat iedereen mag zijn wie hij/zij is! Inmiddels is mijn tweede boek over Draakje ook klaar met opnieuw een mooie verborgen boodschap (waar volwassenen in mijn beleving ook van kunnen leren), namelijk help elkaar daar waar het kan! Je word er zelf ook beter van.

AnkemetDraakje

Nog meer over mij…..Ik ben getrouwd met mijn beste vriend, waar ik nu 18 jaar heel gelukkig mee ben. Ik woon dan ook samen met hem en onze kat Dobby in het mooie Deventer. Dobby verdient wat extra aandacht in dit stukje aangezien ze zich met enige regelmaat bemoeit met mijn werkzaamheden. Zo  bestempel ik haar dan ook wel eens als mijn harige collega! Ik geniet van het leven, en kies voor positiviteit want daar word ik gelukkig van. Dus het glas is bij mij altijd half vol. (het liefst met een rood wijntje) Humor en vrolijk zijn woorden die op mijn persoonlijkheid van toepassing zijn. Maar ik heb (zoals je hierboven hebt kunnen lezen) ook een serieuze noot. Soms wil ik wat koppig zijn maar daar hebben we het gewoon niet over oké?! Want daar hebben mijn klanten in ieder geval geen last van!

Over klanten gesproken, ik zie het als mijn missie om als illustrator dat te visualiseren wat mijn klanten willen. Een leuke persoonlijk tekening om cadeau te geven, een motiverende quote in handlettering of heb je een boek geschreven en zoekt een illustrator? Ik denk graag met je mee!

Wat kan ik voor jou betekenen?

 

Stel hier je vraag.